Happy Hour 2024

Hallo allemaal,

 3 April gaan we weer van start!

We spelen 9 holes waarbij de deelnemers zijn ingedeeld in twee verschillende groepen zoveel mogelijk gebaseerd op handicap. Tevens proberen we de indeling zo te maken dat je  steeds met anderen speelt en/of wekelijks wisselt van lus. Het seizoen bestaat uit 24 avonden. Deelname kosten €3,50 per avond. Voor de Par 3  op 11 september is geen inschrijfgeld verschuldigd.  

Dit seizoen kun je deelname af kopen voor € 60,00 per persoon. Voorwaarde is natuurlijk dat je dit in één keer voldoet. Bij geen deelname of afgelasten is restitutie niet mogelijk. Ook dit seizoen is het mogelijk om cashless te betalen.

We starten op de rode en gele lus vanaf de rode of blauwe tee met max 3 personen in 1 flight en hanteren het WHS systeem-systeem/netto dubbel bogey. De eerste starttijden zijn rond 17.00 uur, maar dat verandert naarmate het langer licht is. 

 Ondanks de optie om een vroege of late flight tijd te kiezen, kunnen we daar bij de indeling geen rekening meer mee houden. Wil je vroeger of later starten dan de ingedeelde tijd, ruil dan ZELF met iemand en laat het ons weten via:  info@happyhourberendonck.nl.

Ook voor andere vragen kun je dit emailadres gebruiken.   

Je kunt je inschrijven via de site van Burggolf. De inschrijving sluit op maandagochtend om 09.00 uur. Indien niet alle starttijden zijn ingevuld worden de openstaande starttijden aan Burggolf teruggegeven zodat zij deze kunnen weer vrij kunnen geven voor andere spelers. Last minute inschrijven is dan maar beperkt mogelijk.  

We hopen jullie in grote getallen te zien op de woensdagavond!                                                                                                            

 De Happy Hour commissie

Anita, Ben, Gisela, Nancy en Réne